LICHTING '20

Rosalin Nijs

Dit is Rosalin maar bij ons wordt ze liever Rob genoemd en is lichting 20. Ze komt uit Houten en is daar opgegroeid met haar ouders en zussen. Ze woont nu in leeuwarden sinds de zomer 2020. Ze doet net als iedereen de opleiding hotelschool. Rob houdt van gezelligheid dus bij borrels en feestjes is ze zeker altijd aanwezig. Ook is ze erg behulpzaam en ze staat altijd voor je klaar. 


Mirre Bloemendaal

Mirre komt uit Rotterdam, daar is ze opgegroeid met haar ouders, zusje en kat. Na het afronden van VWO is ze in Leeuwarden aan de Hogere Hotelschool gaan studeren. Mirre houdt van dansen, ze heeft dit dan ook, van hiphop tot salsa, sinds haar vroege jeugd beoefend. Dit komt goed uit bij het uitgaan waar zeker uitbundig los gaat op de muziek. Ook is deze meid niet weg van een drankje en een hoop gezelligheid.


Lude van Campenhout

Lude is opgegroeid in Amersfoort met haar ouders en broer. Na de Havo is ze gelijk gaan beginnen met studeren. Nadat ze erachter kwam dat pedagogiek niks voor haar was, heeft ze iets langer dan een half jaar een tussenjaar gehad. Nu is ze bezig met de opleiding Leisure & Event management, wat haar gelukkig wel erg bevalt. Net zoals de andere meiden van Brût is ze zeker niet vies van een feestje en een drankje. Ze vindt het heerlijk om met vriendinnen te zijn en dan gezellig drankjes te doen en die ochtend daarna samen uit te brakken ;). Daarnaast heeft ze altijd al gehockeyd en vindt ze dat nu nog steeds heerlijk om zo nu en dan te doen.


LICHTING '21

Roos Fuhler

Onze Roos (ook wel genaamd Guus) is opgegroeid in Emmen. Na het afronden van Havo is ze verhuisd naar Leeuwarden om hogere hotelschool te gaan volgen. Ze houdt van sporten en heeft veel liefde voor haar familie en vrienden. Roos is altijd in voor een avondje gezelligheid. Of dat nou op de kroeg is, of op het terras met een lekkere borrel. Daarnaast is ze altijd in voor een goed serieus gesprek en staat ze altijd voor iedereen klaar. 


Daphne Veltmaat

Daphne, maar voor ons Lex is opgegroeid in Lemelerveld, een klein dorpje dichtbij Zwolle. Na de Havo was het voor haar eindelijk tijd om het studentenleven te ervaren in het mooie Leeuwarden en volgt ze nu de studie Creative Business. Ze is een echte familie mens, ze sport graag en houdt wel van een feestje. In de weekenden is ze terug te vinden in de cafetaria of achter de bar, waar ze haar uurtjes maakt.

 

 


Zoë van der Blom

Zoë komt uit Den Helder, waar ze is opgegroeid met haar ouders en zusje Tess. Sinds augustus 2020 woont Zoë in Leeuwarden en is ze haar studie aan de Hogere Hotelschool gestart. Ze werkt nu al een paar jaar in de horeca en doet dit met veel plezier. Terrasjes pakken en een wijntje doen met haar vriendinnen doet Zoë ook graag. Daarnaast houdt ze enorm van reizen en hoopt ze nog vele mooie bestemmingen te bezoeken. 


Britt Spijker

Britt komt uit een klein dorpje genaamd ‘de Krim’ gelegen tussen Coevorden en Slagharen. Hier woont ze samen met haar ouders, zus en tweelingbroertjes. Ze is werkzaam als kapster, ze heeft namelijk vóór haar huidige opleiding pedagogiek de mbo-opleiding Salonmanager niveau 4 afgerond aan het Alfa-college in Hoogeveen. Sinds augustus 2021 woont ze in Leeuwarden. Ze is altijd wel in voor een feestje, maar een avondje bankhangen met Netflix aan is ze ook niet vies van. Het is een lieve, gezellige meid en ze heeft haar hart op de goede plek zitten voor mensen. 

 

 


Sophie van Den Bosch

Sophie is opgegroeid in Heerde, een klein dorpje wat tussen Zwolle en Apeldoorn ligt. Na haar dansopleiding in Arnhem was het voor haar eindelijk tijd om te gaan genieten van het studentenleven in Leeuwarden. Ze is altijd in voor een feestje en je kan met haar zeker een dansje wagen. Ze slaat een kroegentocht of een terrasje pakken nooit af, natuurlijk wel met een goeie borrelplank en een goed gezelschap. Daarnaast is deze meid erg sportief. Je kunt haar naast het dansen ook vinden op het hockeyveld, op een surfplank, in een zeilboot of op een snowboard. Sophie heeft een hart van goud en zal altijd voor iedereen klaar staan.