Leden

Lude van Campenhout

Dit is onze knappe Praeses Lude. Ze is opgegroeid in Amersfoort en in 5 havo naar Leeuwarden verhuisd. Tot haar verbazing is ze hier blijven hangen en gaan studeren aan NHL Stenden. Ze is nu bezig met de opleiding Leisure and Event management en doet dat lekker op haar eigen tempo. Ze zet zich veel in en vindt het leuk om met mensen in contact te komen en te helpen waar nodig. Hierdoor past Bureau H.E.L.D. heel goed bij haar en heeft ze het daar ook heel erg naar haar zin. Momenteel woont Lude op El Castillo waar ze als huisoudste helemaal haar plekje heeft gevonden. Als je Lude tegen komt, spreek haar vooral aan, want ze staat altijd open voor een praatje!

Lichting '20

Daphne Veltmaat

Daphne, maar voor ons Lex is opgegroeid in Lemelerveld, een klein dorpje dichtbij Zwolle. Na de Havo was het voor haar eindelijk tijd om het studentenleven te ervaren in het mooie Leeuwarden. Ze volgt nu de opleiding Creative Business op NHL Stenden. Lex is een echt familie mens. Samen met haar tweelingzus heeft ze  rondgereisd door Italië en daarnaast zijn er nog veel meer landen die ze wilt bezoeken. Sporten zit er in haar studententijd even niet in, want ze zit liever met een drankje op het terras. Verder is ze veel in de stad te vinden, waar ze altijd tot in de laatste uurtjes aanwezig is. Om wat bij te verdienen, hangt ze ieder weekend de barvrouw uit. Een leuk weetje over haar, ze kan echt het hele jaar uitkijken naar Carnaval.

Lichting '21

Sophie van Den Bosch

Sophie is opgegroeid in Heerde, een klein dorpje wat tussen Zwolle en Apeldoorn ligt. Na haar dansopleiding in Arnhem was het voor haar eindelijk tijd om te gaan genieten van het studentenleven in Leeuwarden. Ze is altijd in voor een feestje en je kan met haar zeker een dansje wagen. Ze slaat een kroegentocht of een terrasje pakken nooit af, natuurlijk wel met een goeie borrelplank en een goed gezelschap. Daarnaast is deze meid erg sportief. Je kunt haar naast het dansen ook vinden op het hockeyveld, op een surfplank, in een zeilboot of op een snowboard. Sophie heeft een hart van goud en zal altijd voor iedereen klaar staan.

Lichting '21

Mabel Fogarin

Dit is onze lieve Mabel. Ze komt uit het Twentse dorpje Borne en is hier opgegroeid met haar ouders en broertje. Voor dat Mabel naar Leeuwarden vertrok voor de studie Hotel Management heeft ze de opleiding Manager Ondernemer Horeca afgerond. Tijdens deze opleiding heeft ze stage gelopen in Noordwijk en dit is dan ook haar favoriete plek in Nederland. Lekker uitwaaien op het strand of een glas wijn bij de Branding wordt deze meid erg blij van. Haar hockeystick heeft ze inmiddels ingeruild voor biertjes en gezelligheid op de kroeg. Ze droomt ervan om een grote reis te maken over de wereld. Deze lieve meid staat altijd voor iedereen klaar, of dat nou met een goed gesprek of een biertje is.

Lichting '22

Nina van Maaren

Dit is onze knappe Nina. Ze komt uit Arnhem en woont hier samen met haar ouders en broer. Sinds vorig jaar heeft ze Arnhem ingeruild voor het mooie Leeuwarden. Nina houd erg van reizen. Nadat ze haar Havo heeft afgerond heeft ze een tussenjaar genomen. In dit jaar is ze voor 4 maanden naar Bonaire geweest en één maand naar Frankrijk om te helpen met het organiseren van bruiloften. Inmiddels is ze begonnen aan de Hotel Management School en gaat ze naar haar tweede jaar. Binnen Brût bekleedt Nina de functie Vice-Praeses en is ze ook nog eens actief binnen bureau H.E.L.D. Ze is altijd enthousiast en staat graag tot in de late uurtjes in de stad.

Lichting '22

Lisette Drenth

Dit is onze spontane Lisette. Ze is opgegroeid in Stadskanaal met haar ouders en broer. Na de havo is zij direct doorgegaan naar Leeuwarden om te beginnen aan de Hotel Management School. Haar zinnen waren eerst gezet op Groningen maar het bruisende studentenleven in Leeuwarden heeft haar onverwacht verrast. In Leeuwarden woont Lisette op ons prachtige dispuutshuis El Castillo aan de Nieuwestad. Binnen ons dispuut bekleedt ze de functie Ab-Actis. Lisette houdt ervan om gezellig drankjes te doen op het terras met vriendinnen en het uitgaan slaat ze ook zeker niet over. Ze staat altijd voor iedereen klaar en je kan alles bij haar kwijt.

Lichting '22

Lotte Dirkx

Dit is onze lieve spontane Lotte, ze is 19 jaar oud en komt uit het mooie gooi. Hier is ze opgegroeid met haar ouders. Sinds vorig jaar heeft Lotte het gooi ingeruild voor het hoge Noorden. Ze komt uit een horeca gezin en dat is dan ook helemaal haar ding. Naast horeca houdt Lotte er ook van om gezellig terrasjes te pakken, drankjes te doen en uit te gaan tot de late uurtjes. Lotte is goed in cijfertjes en daarom bekleedt zij de functie Quaestrix binnen Brût. Ze houdt niet van stil zitten en pakt dan ook altijd door. Ze is ook actief binnen de PLOEG. In het weekend werkt ze in een restaurant in Blaricum, en houdt ze ervan om gezellig met haar ouders en vriendinnen te zijn. Ze is altijd in voor nieuwe avonturen en je kan goed met haar lachen.

Lichting '22

Mathilde Wiersma

Dit is onze lieve Mathilde. Ze is 19 jaar oud en komt uit het dorpje Schaarsbergen in Arnhem. Mathilde houdt erg van reizen en heeft daarom in haar tussenjaar Nederland ingeruild voor een high school jaar in Amerika. Ze houdt erg van hockey en kan daarom op het veld wel wat balletjes slaan. Zo fanatiek als ze is op het veld, zo fanatiek is ze ook in de derde helft. Spontaniteit, chaos en gezelligheid achtervolgt deze meid. Ze is een doorzetter en als ze een doel heeft wil ze er volop voor gaan. Je zal Mathilde niet snel zien stilzitten, want ze is altijd wel ergens mee bezig. Mathilde is altijd erg enthousiast en energiek om alles uit de avond te halen.

Lichting '22